KabelkrantProgramma's

Vrouwencafé en andere uitzendingen op RTV Focus

Zwolle – Maandagavond zendt RTV Focus live het Vrouwencafé ter gelegenheid van de internationale Vrouwendag uit. Daarin spreekt coach Rabia Madarun de Dolle Maria lezing uit over De Kracht van Vertrouwen. Ook is ‘spoken word’ artiest en stadsdichter van Zwolle Sarah Lucassen aanwezig om een toepasselijk gedicht voor te dragen. Deze uitzending begint om 20.00 uur. Lees hier meer over op deze pagina. Een herhaling van het Vrouwencafé is te zien op dinsdag om 19.30 uur.

Maar dat is niet de enige uitzending van RTV Focus deze week. Dinsdag om 10.30 uur, met een herhaling om 14.00 uur, zenden wij in het kader van een terugblik op de tijd voor corona een film uit van Roel van der Ploeg en zijn team. Daarin een gesprek met Bertus Boer, docent aan (toen nog) de Groene Welle, inmiddels hernoemd naar het Zone.College. Hij was ook de begeleider van het project Visafval voor de land- en tuinbouw waar deze uitzending over gaat. Ook is er aandacht voor Maarten van der Weijden die op uitnodiging van Dimence naar Zwolle was gekomen om voor de vrijwilligers een lezing te geven over het thema ‘Leven en Overleven’.

Woensdag om 14.00 uur en vrijdag om 11.00 uur (na de actuele filmpjes) herhalen wij Dans Lokaal van afgelopen zondag. U krijgt dus nog een paar kansen om thuis te dansen.

Naast deze speciale uitzendingen zijn om de twee uur op de oneven uren actuele filmpjes te zien. Dagelijks zijn onze journalisten onderweg om u op de hoogte te brengen van wat er zoal gebeurt in Zwolle. Het resultaat daarvan is niet alleen te bekijken op deze site, maar ook op ons tv-kanaal.

Het tv-kanaal van RTV Focus is te vinden op Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1396 en T-Mobile kanaal 783.

Gerelateerde artikelen

Back to top button