Foto: Panorama Hanze

Datum

aug 01 2023 - jun 22 2024
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Beleef Panorama Hanze – Ontdek Zwolle als nooit tevoren

De Hanze: een machtig netwerk van steden dat Zwolle voorgoed veranderde. Beleef het verhaal van de Zwolse Hanze op een manier en plek die je nog nooit hebt meegemaakt!

360 Graden Tijdreis door Zwolle

Panorama Hanze is een beleving waarin men op spectaculaire wijze het Hanze verleden, heden en toekomst verbindt. Je gaat zelf aan boord van een kogge en Hanzelieden van weleer die je begeleiden op reis langs scenes uit het rijke Hanzeverleden begeleiden je. Dit alles via een bijzondere routing door het Academiehuis.

Tot grote hoogte

Een uniek zicht over Hanzestad Zwolle.
Langs de voormalige kerktoren klim je naar de zolderverdieping en uiteindelijk op het dak van de Grote Kerk. Daar kom je op ruim 30 meter hoogte oog in oog te staan met de beschermengel Michael, die normaal gesproken hoog boven het historische centrum van Zwolle uitsteekt: een unieke kans!

Interactieve kaart Hanzelocaties

Na je bezoek aan Panorama Hanze kun je het verhaal van de Zwolse Hanze verder gaan ontdekken in de stad. Op 4 bijzondere locaties in de binnenstad zijn de verhalen te beleven. Klik op de plekken in de kaart om meer te ontdekken! Benieuwd naar het hele Hanze-programma in Zwolle? Kijk dan op www.hanzejaar-zwolle.nl.

The event is finished.

Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren