Foto: Zwolse theaters

Datum

mei 10 2024
Expired!

Roué Verveer te zien in verschillende theaters in Regio Zwolle

Cabaretier en stand-upper Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn tiende cabaretvoorstelling, dit keer getiteld Gewoon Roué. Het is tijd om dat in Regio Zwolle te vieren! Op vrijdag 10 mei komt Roué naar Theater de Spiegel en zijn voorstelling is op andere data elders in de regio te zien.

Over de voorstelling

Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Deze show bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot. Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje Gewoon Roué!

Genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment

Op maandag 9 oktober 2023 worden de Cabaretprijzen uitgereikt tijdens het Cabaretgala in Theater Diligentia in Den Haag. Gewoon Roué is genomineerd voor de Poelifinario in de categorie Entertainment.

Uit het juryrapport: ‘Gewoon Roué’ is de meest kwetsbare voorstelling die Verveer op het toneel bracht en daarin toont hij als maker groei. Zonder in te boeten in levenslust en optimisme en zonder zichzelf als oude man te sparen; zijn fysieke beperkingen worden uiterst geestig ge-mimet. Verveer neemt het publiek mee in zijn gedachten en reflecties. Met diens dwarse mening zorgt Verveer voor reuring bij een publiek dat uit de breedte van de samenleving komt, maar onderaan de streep zorgt hij vooral voor een bulderende lach.

Samenwerking Theaters Regio Zwolle

Tien theaters in de regio Zwolle hebben de krachten gebundeld en werken intensief samen. Door kennis te delen, bieden zij met elkaar een gevarieerd theaterprogramma. Samen presenteren zij een uniek aanbod in de regio. De samenwerking wordt ondersteund door Creative Works Regio Zwolle, de regionale brancheorganisatie voor de creatieve sector. Ook Rabobank is een belangrijke partner en ondersteunt met kennis en netwerk.

Bestel kaarten voor Roué Verveer bij één van de theaters in Regio Zwolle

Vrijdag 20 oktober: www.schouwburgogterop.nl
Donderdag 2 november: www.theater-voorhuys.nl
Vrijdag 3 november: www.hoftheater.nl
Zaterdag 18 november: www.voorveghter.nl
Vrijdag 24 november: www.veluvinenunspeet.nl
Zaterdag 10 februari: www.meerpaal.nl
Vrijdag 16 februari: www.demeenthe.nl
Vrijdag 10 mei: www.zwolsetheaters.nl

The event is finished.

Back to top button