Kunst & CultuurMuziekNieuws uit ZwolleVoorpagina

Rhythm & Blues Night in Zwolse kroegen: woensdagavond 8 mei!

Woensdag 8 mei livemuziek in de Zwolse kroegen

Zwolle – Van Roy P-Cat en zijn V8 Daddies tot Sfeerbeheer, Blackwater Blues en Zydeco La Louisiane. Op 8 mei, de woensdagavond voor Hemelvaartsdag, is het tijd voor bandjes in de Zwolse kroegen tijdens de Rhythm & Blues Night. Gehouden door de Zwolse horeca en de Zwolse Evenementen Organisatie van ZwolleFonds.

Ben jij een echte R&B fan of houd je gewoon van gezelligheid, dan moet je hier zeker bij zijn! Heb jij zin in een avondje swingen en luisteren? De Rhythm & Blues Night duurt van 20.00 tot een uurtje of 01.00 uur en is gratis toegankelijk.

Deze bands zijn al geboekt

Deze bands zijn bekend en geboekt: Roy P-Cat and the V8 Daddies (Jack’s Music Bar), Veldman Vintage Project (Café de Kuiperij) en Zydeco La Louisiane (Café De Hete Brij). Ook zijn er Black Silver (Meneer Jan), Blackwater Blues (Café Koos), Sfeerbeheer (The Dublin House) en Sam Pols (Het Beugeltje). Alswel Noel Shannon (Het Refter), Rolando Bruno (Hostel Bar De Basis), Sam Pols (Café ’t Beugeltje) en Sebastiaan & Friends (Het Vliegende Paard). Tot slotis er Noel Shannon (Stadscafé Het Refter). Het volledige programma publiceert men op www.gastvrijzwolle.

De avond voor Hemelvaart

De Rhythm & Blues Night is al bijna dertig jaar een vaste waarde in Zwolle voor de liefhebbers van livemuziek. Dit evenement houdt men precies op het juiste moment; want op de avond voor Hemelvaartsdag, traditiegetrouw een vrije dag in Nederland.

Samen voor een gezellige binnenstad

Rhythm & Blues Night in de gezellige binnenstad van Zwolle wordt georganiseerd door de Zwolse horecaondernemers en de Zwolse Evenementen Organisatie van Zwolle Fonds. Samen zetten zij de schouders onder een welkome binnenstad. Ze organiseren zo’n vijftien tot twintig evenementen per jaar, variërend van de Bokbierintroductie tot de Asperge Tiendaagse, de Blauwvingerdagen, Carnaval en Straatfestival.

Het nieuws over deze evenementen wordt gecommuniceerd op www.gastvrijzwolle.nl en de socialemediakanalen @gastvrijzwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button