Vrijwilliger tv en nieuwsredactie

RTV Focus Zwolle is de lokale stadszender van Zwolle, dagelijks brengen wij nieuws en actualiteiten uit de gemeente Zwolle op radio, social media, webTV en internet. Wil jij als vrijwilliger meehelpen om mooie en vooral leuke radio en tv programma’s te maken voor Zwolle? Stuur dan een mailtje naar rtvfocuszwolle@gmail.com met wat informatie over jezelf. We bellen je dan de eerstvolgende werkdag om kennis te maken.


Vrijwilligers redactie / fotografie / video / tv

We zijn op zoek naar mensen die allround verslaggever willen zijn of die een specifiek onderdeel leuk vinden om te doen. Ben jij fotograaf, filmer, journalist / schrijver / communicatiedeskundige en wil je ervaring opdoen in een vrijwilligersfunctie of vind je het gewoon erg leuk om het nieuws van de dag in Zwolle ‘live’ mee te maken? Stuur ons dan een mailtje met wat informatie over jezelf. We hebben erg veel verschillende soorten werkzaamheden bij de redactie.

Profiel vrijwilligers redactie / fotografie / video / tv

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers met een passie voor de stad Zwolle!  Je hebt een journalistieke nieuwsgierigheid, je bent zelfstandig en je bent niet bang om op mensen af te stappen, de juiste positie te vinden voor die unieke foto of om de telefoon op te pakken en zaken uit te zoeken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent flexibel. Je bent pro-actief!


Wat bieden wij

 

  • Een internetsite, waarop jouw artikelen, foto’s of video’s verschijnen
  • Een radio en (video)tv kanaal waarop je jouw programma presenteert of produceert
  • Kennismaking met het werkveld van een RTV station
  • Een prettige leerplek, waar je heel veel kunt leren
  • Interessante ontmoetingen met vertegenwoordigers van organisaties, bedrijven, politiek, gemeente enz.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien op het gebied van journalistiek, interview, video, foto, audio of radio

 

 

RTV Focus Zwolle

RTV Focus Zwolle is de Stadszender van Zwolle. We brengen 24/7 plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle op radio, internet, sociale media en web-tv.

Interesse

Als je interesse hebt om vrijwilliger te worden stuur ons dan een mailtje met wat informatie over jezelf en wat je leuk zou vinden om te doen.

mailadres: info@rtvfocuszwolle.nl

 

 

 

Back to top button