Foto: Hedon

Datum

mei 09 2024

Tijd

19:30 - 20:30

Australisch Indie-Folk vijftal naar Hedon

De Australische band The Paper Kites komt naar Hedon! Het vijftal uit Melbourne maakt indie-folk en scoorde alleen al met het nummer Bloom bijna vijfhonderd miljoen streams op Spotify. De band stond op tal van grote festivals en prominente concertzalen over de hele wereld en is op donderdag 9 mei voor het eerst te zien in Zwolle. De kaartverkoop voor het optreden start op vrijdag 6 oktober om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

De Australische vijfpersoonsformatie The Paper Kites speelde in tal van grote concertzalen over de hele wereld komt nu voor het eerst naar Hedon in Zwolle. Met hun debuut EP’s Young North en Woodland wisten ze razendsnel tienduizenden fans te bereiken en deze groep met fans werd de afgelopen vijftienjaar alleen maar uitgebreid. De single Bloom werd platina in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koningrijk, Duitsland, Ierland, Frankrijk, Denemarken en uiteraard ook Nederland. The Paper Kites heeft meer dan een miljard streams op Spotify en werkte samen met tal van grote muzikanten waaronder genre-genoten als Angus & Julia Stone.

Het afgelopen jaar verkochten ze hun tour door het Verenigd Koninkrijk al helemaal uit en nu is het de beurt aan de rest van Europa. Van München, Parijs en Kopenhagen tot Berlijn, Glasgow, Stockholm en Zwolle.

—————————————————————————————————————
THE PAPER KITES

Locatie: Hedon, Grote Zaal
Wanneer: Donderdag 9 mei 2024
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree: € 28,00
—————————————————————————————————————–

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Back to top button