KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Craft en Voetbalshop sponsoren VV Berkum

Zwolle – VV Berkum heeft een sponsorovereenkomst van vier jaar gesloten met sportkledingproducent Craft en Voetbalshop Zwolle, de voetbalspecialist voor spelers en fans van VV Berkum. Alle drie de partijen verheugen zich op een mooie en succesvolle samenwerking.

“Wij zijn erg blij met VV Berkum als nieuwe Craft-club en trots op de samenwerking met Voetbalshop Zwolle. Samen zullen we VV Berkum volledig in het nieuw steken: de club gaat vanaf deze zomer volledig in de nieuwe tenues van Craft Sportswear spelen. Berkum is een mooie club met gezonde ambities richting de toekomst,” zegt CEO Adri Zwarthoff van Craft Sportswear.

Ook eigenaar Sander Bruins van Voetbalshop Zwolle kijkt uit naar de samenwerking. “We zijn trots om met een groot merk als Craft hierin te mogen samenwerken, om zo de club en de leden te ontzorgen op het gebied van kleding, schoenen en alles wat VV Berkum nodig heeft.”

Craft Sportswear is een internationale speler op het gebied van sportkleding, maar het bedrijf heeft ‘wortels’ in Zwolle. Craft heeft al gerenommeerde clubs als klant zoals KAA Gent, VVV Venlo, Almere City en, voor ons wat dichterbij, Landstede Hammers. Voetbalshop heeft liefst 24 winkels, maar daarvan zit er ook één midden in het centrum van Zwolle, namelijk aan de Oude Vismarkt 4.

Steven Lemmens, Bestuurslid Commerciële Zaken van VV Berkum, zegt enorm trots en verheugd te zijn over de nieuwe samenwerking. “Als vereniging willen we binnen de regio een voorbeeldrol innemen op maatschappelijk gebied. Daarnaast hebben we ook op sportief terrein gezonde ambities. Met partners als Craft Sportswear en Voetbalshop kunnen we beide ambities waarmaken!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button