BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vrachtwagens IJsselcentrale rijden af en aan met teelaarde

Zwolle – Aankomende twee weken rijden er veel vrachtwagens richting de IJsselcentrale. Het terrein van de centrale wordt binnenkort afgewerkt met teelaarde. Om dit bij de centrale te krijgen zijn heel wat vrachtwagen-ladingen met aarde nodig.

Scholen

Sloopbedrijf Koole heeft er voor gekozen om deze transporten te laten plaatsvinden in de schoolvakantie zodat er zonder beperking kan worden gereden. De vrachtwagens moeten een route over de IJsselcentrale weg rijden waar ook scholen aan liggen. Normaal wordt met bloktijden rekening gehouden met de momenten dat de kinderen naar school gaan. De vrachtwagens rijden dan niet.

Voorjaarsvakantie

Aankomende voorjaarsvakantie is het moment waarop Koole de transporten kan intensiveren. Van maandag 26 februari tot en met vrijdag 2 maart, zal er daarom zonder beperking worden gereden tussen 7 uur ’s ochtends en 5 uur ’s middags. In de daarop volgende week ,van maandag 5 maart tot en met vrijdag 9 maart, gaat sloopbedrijf Koole, weer binnen de bloktijden rijden. De frequentie van de transporten in de voorjaarsvakantie zijn vergelijkbaar met die van de bussen die over de IJsselcentraleweg rijden.

De teelaarde zal worden opgeslagen aan de zuidwestzijde van het terrein achter de oudste gebouwen op de IJsselcentrale locatie totdat het over het terrein kan worden verdeeld.

De teelaarde zal worden opgeslagen aan de zuidwestzijde van het terrein. Dit is achter de oudste eenheden op de locatie (ter hoogte van het rode kruis op de afbeelding).

Meer bekijken
Bekijk ook
Close
Back to top button
Close