112 nieuwsNatuur & Duurzaam

Politie zoekt getuigen voor brand Lassuslaan

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een brand bij een woning aan de Lassuslaan. Dinsdagavond 26 januari meldde de bewoner rond 21.45 uur dat een deel van zijn gevel in brand stond. Hij kon de brand blussen, maar er is mogelijk sprake van opzet dus de politie onderzoekt de zaak.

De brand ontstond bij de gevel aan de achterkant van de woning. De bewoner bluste de brand en belde de hulpdiensten. Agenten hebben dezelfde avond een buurtonderzoek gedaan omdat er mogelijk sprake is van brandstichting. Daarnaast wordt er forensisch onderzoek verricht. Mensen die rond 21.45 uur iets verdachts hebben gezien of meer weten over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Plaats op kaart bij benadering

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button