BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Verschillende informatie bijeenkomsten bouw in de stad

Zwolle – Op dinsdag 4 juni houdt Jouw Stukje Zwolle de jaarlijkse grote informatiemarkt voor het Stadshart. Kom langs tussen 19.00 en 21.30 uur om meer te weten te komen over de projecten en ontwikkelingen in het Stadshart en omliggende wijken. Er staan stands waar je informatie kunt krijgen en in gesprek kunt gaan over lopende en geplande projecten. Ook zijn er presentaties die je op verschillende tijdstippen kunt volgen.
Hoe kijk jij naar het Stadshart?
Kom langs, geef je input en stel je vragen. Deze informatiemarkt is dé gelegenheid om te zien hoe jouw stad verandert en hoe jij daarbij betrokken kunt zijn. We kijken uit naar je komst, tot 4 juni.

Houd de nieuwsbrief van Jouw Stukje Zwolle in de gaten voor meer informatie.

Bijeenkomst Weezenlanden-Noord: nieuwe plek mobiliteitshub

Deze week is besloten om de mobiliteitshub in Weezenlanden-Noord op een andere plek te bouwen dan eerst de bedoeling was. In het nieuwe plan komt de parkeergarage onder de Luttenbergstraat en onder het parkeerterrein van het Provinciehuis.

Tijdens een informatiebijeenkomst leggen ze uit waarom ze dit doen, welke voordelen dit heeft en wat dit voor de omgeving betekent.

Datum: Donderdag 30 mei
Tijd: 19.00 uur – 21.00 uur
Locatie: TAK-college Schuurmanstraat 1

Iedereen is van harte uitgenodigd. Buurtbewoners ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging.

Inloopavond Zuidwestelijk kwadrant 21 mei

Na meerdere bijeenkomsten met de klankbordgroep en bewoners van de Eekwal, wil men iedereen graag uitnodigen voor een brede bijeenkomst over de gehele gebiedsvisie voor het Zuidwestelijk kwadrant (het gebied rond de Peperbus en Eekwal).

Datum: Dinsdag 21 mei
Tijd: 17.00 tot 21.00 uur
Locatie: Academiehuis, Grote Kerk

Je komt meer te weten over de inhoud van de gebiedsvisie en het verdere proces. Daarnaast is er de mogelijkheid om je aan te melden voor meer informatie over de werkgroepen die we oprichten.

Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je toch meer informatie over de werkgroep? Vul dan het formulier in op Werkgroep ZWK (jouwstukjezwolle.nl)

Broerenkwartier

Informatiebijeenkomst Nieuwstraat

Binnenkort start de herinrichting van de Nieuwstraat en drie stegen (Roggenstraat, Spiegelstraat en Brouwerstraat) als onderdeel van de gebiedsontwikkeling Broerenkwartier. Kom naar de informatiebijeenkomst op donderdag 6 juni om meer te horen over de plannen en je ideeën te delen.

Datum: Donderdag 6 juni
Tijd: Inloop vanaf 19:15 uur, start om 19:30 uur, einde om 21:00 uur
Locatie: Panoramazaal, Stadhuis

Noorderkwartier

De afgelopen tijd hebben we veel gesprekken gevoerd met (toekomstige) bewoners van het Noorderkwartier over het Ruimtelijk Ontwikkelingsplan. Dit plan vertaalt de ambities uit de gebiedsvisie naar een concreet plan en vormt de basis voor de ruimtelijke inrichting en ontwikkeling van het Noorderkwartier.

 

jouw Stukje Zwolle hield bijeenkomsten met de klankbordgroep, waarbij zij input gaven en vragen stelden over het Noordereiland en Dieze, beide onderdeel van het Noorderkwartier. Omdat de afronding van het Ruimtelijk Ontwikkelingsplan steeds dichterbij komt, zetten ze komende periode deze gesprekken in verschillende vormen voort. Zo gaan ze – om nog meer ideeën uit de buurt te verzamelen – op 23 mei de wijk Dieze in. De bewoners in deze buurt ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Meer informatie op: Meedoen | Noorderkwartier (zwolle.nl)

Voor de agenda

16 mei: Bijeenkomst Assendorperstraat, 19.00 uur – 21.00 uur, de Enk.
21 mei: Inloopavond Zuidwestelijk kwadrant, 17.00 uur – 21.00 uur, Academiehuis, Grote Kerk.
30 mei: Bijeenkomst Weezenlanden Noord, 19.00 – 21.00 uur, TAK-college.
4 juni: Informatiemarkt, inloop vanaf 19.00 tot 21.30 uur, Academiehuis, Grote Kerk.
6 juni: Informatiebijeenkomst Nieuwstraat, 19.30 tot 21.00 uur (inloop 19.15).
16 juli: Stadshartcafé, elke zes weken op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (inloop 19.15) in ANNO.
17 september: Stadshartcafé, elke zes weken op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (inloop 19.15) in ANNO.
5 november: Stadshartcafé, elke zes weken op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (inloop 19.15) in ANNO.
17 december: Stadshartcafé, elke zes weken op dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur (inloop 19.15) in ANNO.
Hier kun je de agenda ook vinden

Gerelateerde artikelen

Back to top button