Economie

Wegwerkzaamheden aan Bulderingsweg

Van maandag 21 september tot en met vrijdag 2 oktober aanstaande vinden wegwerkzaamheden plaats aan de Bulderingsweg, vanaf de kruising met de Windesheimerweg tot aan de gemeentegrens op de Herxen. Dit gedeelte van de Bulderingsweg is gedurende de werkzaamheden voor het verkeer afgesloten. Verkeersborden ter plaatse geven de tijdelijke omleidingsroute aan.

Het asfalt op de Bulderingsweg is toe aan een onderhoud. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de asfalt laag, verwijderen van de puinverharding en verlagen van de zandbaan. Daarnaast worden er grondkerend doek, nieuwe fundering, nieuw asfalt en bermbeton aangebracht.

Tijdelijke omleiding

Gedurende onderhoudswerkzaamheden wordt het gemotoriseerd verkeer omgeleid via de Windesheimerweg, N337 en Herxen. Fietsers en voetgangers kunnen over de puinbaan te voet gebruikmaken van de Bulderingsweg. Tijdens het asfalteren is de weg voor alle verkeer afgesloten.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button