EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Busje van Danny en Remco uit Zwolle opgebroken: 4.000 schade

Zwolle – De bedrijfsbus van de zonnepanelen-mannen Danny en Remco uit Zwolle is opgebroken. Voor de deur van Remco’s huis! De inbrekers hebben al het noodzakelijke gereedschap van de twee meegenomen. En ze hadden het laatste tijd toch al moeilijk vanwege een flinke dip in de zonnepanelenmarkt. Daarom hebben ze nu een inzamelingsactie gestart op weer nieuw gereedschap aan te kunnen schaffen en weer aan het werk te kunnen.

Schroevendraaier achter het slot

De inbrekers gingen professioneel te werk met schroevendraaier achter het slot, waardoor Danny en Remco in eerste instantie niet eens merkten dat er was ingebroken. Na een grondige inventarisatie bleek dat er aanzienlijk gereedschap was gestolen, met name het gereedschap dat essentieel is voor het uitvoeren van hun werkzaamheden. Helaas blijkt het verkrijgen van een vergoeding via verzekeringen een uitdaging te zijn.

Het duo staat nu voor een grote kostenpost die ze, vanwege het gebrek aan werk in de afgelopen tijd, niet kunnen dragen. Ze doen een beroep op hun omgeving voor hulp bij het vervangen van het gestolen gereedschap. Met hulp van de inzamelingsactie hopen ze weer snel aan de slag te kunnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button