Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Uitblinker Ryan Thomas kondigt contractverlenging aan

Ryan Thomas gaat zijn contract met PEC Zwolle verlengen. De Nieuw-Zeelander was zaterdag nog een van de grote uitblinkers in het gewonnen duel met Roda JC Kerkrade (0-5).

Ryan Thomas maakte voor de camera van FOX Sports aan alle onzekerheid een eind over zijn toekomst. ‘Ik speel hier goed voetbal en ze hebben vertrouwen in me. Bij een grotere club zal ik misschien op de bank komen. Ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen’, lichtte hij zijn besluit toe.

De huidige verbintenis van Ryan Thomas loopt nog door tot medio 2018, maar de linkerflankspeler kan een langere en verbeterde overeenkomst tekenen.

Ron Jans merkt dat Ryan Thomas er ook alles aan doet om de top te halen. ‘Hij is heel ambitieus. Fysiek en qua rendement moet er wat bij. Hij zou acht tot tien goals per seizoen moeten maken’, meent Jans, die zeer te spreken is over het spel tegen Roda. ‘De eerste helft waren we heel effectief. Qua resultaat ben ik heel tevreden. Na de 3-0 zat ik wel heel relaxed op de bank.’

De twintigjarige Ryan Thomas speelt sinds 2013 bij PEC Zwolle. Zaterdag had hij een voetje in de eerste drie treffers van de PEC Zwolle. Bij de openingstreffer zette hij de aanval op, de twee doelpunten daarna maakte hij zelf.

Gerelateerde artikelen

Back to top button