Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Superstunt! Bram van Polen alsnog levensgroot op Zwols icoon mét shirtreclame

Zwolle – Als het niet op de IJsseltoren kan dan moet het maar op de Peperbus zullen ze gedacht hebben bij PEC Zwolle. De Zwolse club stuurde vanochtend een filmpje de lucht in met een ludieke sfeeractie bij de Peperbus. De post ging aardig viraal!

Te zien is de afzwaaiende PEC Zwolle aanvoerder Bram van Polen. Levensgroot afgebeeld op een banner die van de Peperbus wordt afgerold. Met daarbij natuurlijk de tekst: ‘Er is maar één koning!’. Net voordat de banner wordt afgerold komt er een vliegkist vanuit de verte aanzeilen met een oranje straal, die vervolgens achter de Peperbus langs scheert. 

Parodie op IJsseltoren perikelen

Alles is natuurlijk een parodie op het grote eerbetoon dat Bram zou krijgen op de IJsseltoren. Op het voormalige ABN kantoor zou Bram levensgroot afgebeeld worden in clubshirt. Want je hebt tenslotte maar 1 man die 14 jaar voor je club heeft gespeeld. Maar dat verhaal ging niet door. De Reclame Code Commissie stak er een stokje voor. Dit was geen sportsponsoring maar regelrechte reclame voor een casino.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PEC Zwolle (@peczwolle)

Bij de Peperbus hadden ze er minder problemen mee. Daar mocht Bram wel hangen. Al moeten we bij de redactie bekennen dat in de loop van de middag Bram toch echt weer weg was. Maar … het vliegtuig? Die hebben we nog wel gezien. Kijk maar mee!

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button