KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

Blaze of Glory begraaft strijdbijl en komt met reünie in Hedon

Zwolle – Het onmogelijke gaat toch gebeuren: Blaze Of Glory komt bij elkaar voor een reünie in de Grote Zaal van Hedon. Op donderdag 20 juni staat de beste hair-rock-tribute van het land in de Zwolse poptempel Hedon. De laatste keer dat deze band samen op de planken stond was in 2007, toen de band stopte op het hoogtepunt. De kaartverkoop voor het optreden van Blaze of Glory is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl.

Blaze of Glory is een hair-rock tribute act die dateert van voordat de hele wereld tributes begon te doen. Gelukkig stopte de band op het hoogtepunt in 2007. Maar ja, zo’n 16 jaar later is het geld op. Blaze of Glory maakt een statement: “Onze oude rockers hebben alle bandruzies bijgelegd, de gitaren gestemd en de keeltjes geslepen. Een reünie-tour gaat het zijn! De heren en onze dame zijn inmiddels wel wat ouder. We noemen het intern een rock-en-rollatour. Maar vergis je niet in wat een oude man met verse snaren kan!”

“De show is over-the-top, veel, luid, en een tikje hectisch. De crew is daarentegen rustig, gewend aan een stootje, en meestal heel vriendelijk. Ja, ik kan wel zeggen dat we best aardig zijn, en redelijke controle hebben. Kortom: het wordt vast heel gezellig als de basis op orde is.”

—————————————————————————————————————
BLAZE OF GLORY
REUNIE TOUR

Locatie: Grote Zaal, Hedon
Wanneer: Donderdag 20 juni 2024
Zaal open: 19:30 uur
Entree: €22,00 inclusief servicekosten

Gerelateerde artikelen

Back to top button