Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Wegafsluiting Ceintuurbaan bij Kingdance

Zwolle – Wie denkt vanavond (Koningsdag) vanuit Zwolle-Zuid de Ceintuurbaan te kunnen opdraaien komt bedrogen uit. Vanaf de Oldeneelallee zijn alleen de rijbanen naar rechts beschikbaar. De rest is afgezet. Voor je het weet zit je op de autoweg de N35 richting Heino en moet je een U-bochtje draaien bij de afslag Wijthmen, over het viaduct!

Maar ook bij terugkeer in Zwolle stuit je op een behoorlijke wegafsluiting. De doorgaande weg via de Ceintuurbaan naar de A28 is volledig afgezet. In de verte zie je de pendelbussen klaar staan voor de vele Kingdance-festivalgangers. En nu de eerste regen valt zie je ook de eerste Kingdance-gangers huiswaarts keren.

Voor jou als automobilist is een ritje via de Marsweg de beste oplossing om toch in Zwolle-Noord te komen of als je de A28 op wilt is de IJsselallee the place to be!.

Nog even op een rijtje:

Op de Ceintuurbaan is op 27 april overdag één rijstrook afgesloten in de richting van de A28. Na 21.00 uur is de rijbaan in die richting volledig afgesloten en wordt verkeer via de Oldeneelallee en IJsselallee omgeleid. Verkeer vanaf de A28 in de richting van de N35 kan gewoon gebruikmaken van de Ceintuurbaan. In de avond en nacht zijn de Nipkowstraat en Gerenweg op bedrijventerrein Marslanden afgesloten.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button