Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Heb je een tof idee voor de buitenruimte?

Zwolle – Zwolle gaat meer doen met creativiteit en cultuur in de buitenruimte. Daarmee gaat een grote wens van inwoners, ondernemers en mensen uit de creatieve- en cultuursector in vervulling.

Want uit gesprekken met jullie bleek dat er veel behoefte is om in de openbare ruimte creatief te zijn en te experimenteren.

Daarom gaat de gemeente meer ruimte bieden aan tijdelijke creatieve initiatieven. Die de stad nog leuker en aantrekkelijker maken. Waar veel mensen plezier aan beleven en die plekken tot leven brengen.

Onverwacht, grappig, kleurrijk, of juist confronterend.

Er zijn vooral mogelijkheden in de binnenstad, de Nieuwe Veemarkt, het Noorderkwartier en de Spoorzone omdat hier gebiedsontwikkelingen zijn en veel bezoekers komen.

Op zwolle.nl/leukleukleuk staat een overzicht van de locaties. Daar vind je ook uitgebreide informatie en een stappenplan voor hoe je jouw idee en aanpak kan indienen.

Heb je na het lezen van alle informatie vragen, bel of mail dan gerust. Ook als je jouw idee even tegen het licht wil houden.

Van 17 mei t/m 2 juni kun je contact opnemen met Wim Heersink (w.heersink@zwolle.nl) of Michiel van der Kaaij (m.van.der.kaaij@zwolle.nl)

Gerelateerde artikelen

Back to top button