KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Makershuis VAKTOR biedt Mastertraject aan voor creatieve makers in de regio Zwolle

Zwolle – Makers kunnen zich tot en met 31 mei aanmelden voor het nieuwe Mastertraject van VAKTOR. Het traject koppelt makers zoals theatermakers, beeldend kunstenaars, dansers en musici aan een partnerinstelling voor een periode van ongeveer één jaar. Via deze koppeling helpt VAKTOR makers op weg met het opstarten van een idee of nieuw project, zoals een voorstelling, een concert of een expositie. Makers kunnen zich aanmelden via www.vaktor.nl/mastertraject/.

Eerdere deelnemers aan het traject zijn onder andere Tamara Stoffers (beeldende kunst), Lieke van der Vegt (theatermaker) en Robin Scherpen (muzikant).

VAKTOR is het makershuis dat creatieve makers in de regio Zwolle ondersteunt en begeleidt in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Makers in de regio Zwolle krijgen binnen het Mastertraject de kans om met partners zoals poppodium Hedon, Zwolse theaters, Rabo Theater De Meenthe en de Stadsgehoorzaal samen te werken. Samen met deze partnerinstellingen werken makers toe naar een eindresultaat in een periode van ongeveer een jaar. Bij dit traject hoort een relatief ruim budget en kan er indien nodig gezocht worden naar aanvullende fondsen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button