KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

“Beste’ zangeres Meau op woensdag 13 november naar Hedon

Zwolle – Goed nieuws voor de fans van zangeres MEAU, want ze komt voor een optreden naar Hedon in Zwolle. De zangeres, die in korte tijd waanzinnig populair werd, speelde twee jaar geleden voor het laatst in Hedon. MEAU deed onder andere mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ en scoorde met haar debuutalbum ‘22’ meerdere top 40-hits. De kaartverkoop is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl.

MEAU heeft een bijzondere plek weten te bemachtigen in het Nederlandse muzieklandschap. Haar debuutalbum ’22’ werd bekroond met een Edison: “MEAU heeft een zeer persoonlijk en intens invoelbaar album gemaakt. Nummers over liefde, zoektocht naar jezelf, in de war zijn of de chaos achter je laten en je vrij voelen. Een mooie afspiegeling van het leven van een jongvolwassene in deze tijd, verpakt in sterke liedjes. Ze laat met dit album zien een singer-songwriter en popartiest van hoog niveau te zijn”, aldus de jury.

Naast haar deelname aan ‘Beste Zangers’ volgde een uitverkochte clubtour door Nederland en België, en stond MEAU maar liefst veertien keer in Ahoy tijdens de Vrienden Van Amstel. Na een festivalzomer met optredens op onder andere Concert At Sea en Pukkelpop, duikt MEAU met haar band dit najaar opnieuw de poppodia in. Haar liedjes zijn gevoelig, dansbaar, dromerig en catchy tegelijk. MEAU maakt al muziek sinds ze kan lopen en stond ook al vroeg in de spotlights, in het koor van Kinderen voor Kinderen. Daarna ontwikkelde MEAU zich snel: ze deed de pop/rockopleiding aan de Herman Brood-academie en richtte zich op het schrijven van Nederlandstalige nummers, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser, Sasha Alex Sloan en Holly Humberstone

—————————————————————————————————————
MEAU
REUNIE TOUR

Locatie: Grote Zaal, Hedon
Wanneer: Woensdag 13 november 2024
Zaal open: 19:30 uur
Entree: €32,50 inclusief servicekosten
——————————————————————————

Gerelateerde artikelen

Back to top button