Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpaginaZwolse vakantiekiek van Mariek

“Mariek en de Zwolse vakantiekiek”: #4 ArtFlow

Presentatie Mariekus Go

Zwolle – De zomervakantie zit er bijna weer op. Hier alweer de allerlaatste Mariek & de Zwolse vakantiekiek! In deze extra lange aflevering neemt Mariek jullie mee in de Kunst-Route 𝗔𝗿𝘁 𝗙𝗹𝗼𝘄’.

Ist es ein bisschen hübsch hier in Zwolle? Mariekus

“De route begint met een heerlijke bak koffie bij kunstenares Marion Baars. Deze route is prachtig op de fiets langs de IJssel naar Harculo richting de stad en nog veel meer. Onderweg komen we hele leuke toeristen tegen, die enthousiast over Zwolle spreken. We lunchen bij het Zwolse Wafel restaurant. Onderweg maken we twee tussenstops die ook erg leuk zijn voor kinderen, namelijk; 𝗦𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗽𝗼𝗼𝗿𝘁 en  𝗗𝗶𝗻𝗼𝗹𝗮𝗻𝗱. We eindigen de route bij RAW SPACE, waar in het atelier van Ronald A Westerhuis nog veel meer beelden staan van internationale kunstenaars. De route 𝗔𝗿𝘁 𝗙𝗹𝗼𝘄 is echt een beleving, medio augustus gaat de Grote Kerk weer open, daar zijn dan alle kunstwerken van de Zwolse kunstenaars te bewonderen, heel gaaf!”

Art Flow

Dit was alweer de allerlaatste vakantiekiek van Mariek! Met ontzettend veel plezier heeft ze dit voor iedereen in Zwolle gedaan! Fijne vakantie ☀️💙

Gerelateerde artikelen

Back to top button