KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

De Stad Verbeeldt ontvangt 3.000 euro van AVO

Zwolle – Stichting De Stad Verbeeldt in Zwolle heeft afgelopen vrijdag 21 januari 2022 in BrainZ aan het Lübeckplein te Zwolle een schenking van € 3.000 euro ontvangen van de Audiovisuele Vereniging Oost (AVO). Het dagelijks bestuur van AVO overhandigde de cheque waarvoor De Stad Verbeeldt zelf een bestemming mag bedenken.

Audiovisuele Vereniging opgeheven na gebrek aan bestuursleden

Het bestuur van De Stad Verbeeldt is blij met deze schenking, maar betreurt het feit dat AVO geen nieuwe bestuursleden meer kon vinden, waardoor zij genoodzaakt waren zichzelf op te heffen. Dit is in goed overleg gegaan met de aangesloten verenigingen in Overijssel en Gelderland. De activiteiten van Audiovisuele Vereniging Oost waren vooral gericht op amateur videoclubs in Overijssel en Gelderland en organiseerden wedstrijden, cursussen en festivals.

De Stad Verbeeldt dankt AVO voor hun inzet en de samenwerking. De Stad Verbeeldt wil dan ook deze samenwerking op lokaal en landelijk niveau blijven continueren. Het bestuur van Stichting De Stad Verbeeldt zal in overleg met het artistiek team en programmamanager een goede bestemming vinden voor amateurfilmers

Gerelateerde artikelen

Back to top button