HandbalSport

Dames 1 van Travelbags/HV Zwolle rijmt er op los na winst op Haarle

Zwolle – Op deze koude zondagochtend stond de wedstrijd tegen Haarle gepland. De scheidsrechter had in zijn agenda een andere tijd opgeschreven, daarom is hij zo lang weg gebleven. De dames van Zwolle bleven hun concentratie houden, daarentegen was het Haarle die het lange wachten een beetje benauwde. Uiteindelijk was de scheidsrechter daar, dus beginnen maar!

Zwolle wachtte op het startsignaal met smart en gingen daardoor goed van start. Zwolle speelde snelle aanvallen en konden daardoor lekker ballen. De stand liep goed uit en het publiek maakte veel geluid. De ruststand was 15-7, maar daar is het uiteindelijk niet bij gebleven.

In de tweede helft ging de keeper van Haarle een paar keer naar de kant en gooide Taylor de ballen er in van afstand. Hier is het niet bij gebleven, aan de kant van Zwolle werden er veel twee minuten gegeven. Toch hield Zwolle de voorsprong vast en was een 33-26 eindstand gepast.

Na de wedstrijd kregen we een verrassing van de Italiaanse Sint. We kregen een paar cadeaubonnen uitgeprint.

Volgende week zijn we bij Heino te gast, dus zet dat in jullie agenda alvast. Om 12:25 uur spelen we uit en halen we hem binnen die buit.

ds1

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button