KabelkrantNieuws uit ZwolleRegioSportVoetbal

Getalenteerde CSV’28 U12 zal deelnemen aan de Huys Talent Cup 2024

Zwolle – Op 29 juni 2024 is er het jaarlijkse top jeugdvoetbaltoernooi, de Huys Talent Cup, op het sportveld van De Schutlanden in Hoogeveen. Dit toernooi geniet bekendheid vanwege het sterke deelnemersveld voor U11 en U12 selectieteams. De Weide houdt dit sinds 2018.

Dit jaar belooft het toernooi extra speciaal te worden met de deelname van teams uit maar liefst 10 verschillende provincies van Nederland. Onder de deelnemers bevinden zich enkele van de beste teams uit diverse hoofdklassen.

Naast CSV’28 zullen ook gerenommeerde clubs als FC Emmen en FC Groningen hun opwachting maken om te strijden om de felbegeerde titel. CSV’28 zal vertegenwoordigd worden door hun getalenteerde U12 lichting. Jeroen Velema, de organisator van het toernooi, benadrukt het belang van dit evenement: “Het is een fantastische kans voor jonge spelers om zich te meten met andere topteams.”

De Huys Talent Cup groeit elk jaar in populariteit onder jonge voetballers en biedt niet alleen de mogelijkheid om de titel van “Winnaar Huys Talent Cup 2024” te veroveren, maar ook individuele prijzen voor de beste speler en keeper van het toernooi. Het belooft een geweldige dag te worden en zij nodigen iedereen van harte uit om samen met hen te genieten van de wedstrijden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button