Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieVoorpagina

VVD-er Thom van Campen dient ontslagbrief in

Zwolle – Zwollenaar Thom van Campen wordt op 31 maart beëdigd voor de VVD als lid van de Tweede Kamer. Daarom heeft hij een ontslagbrief ingediend bij burgemeester Peter Snijders voor zijn lidmaatschap van de Zwolse gemeenteraad.

Hij kijkt terug op een mooie gemeenteraadperiode: “Het vertegenwoordigen van de Zwollenaren in de gemeenteraad heb ik sinds mijn aantreden in maart 2011 als een ongelooflijk grote eer ervaren. Het is niet altijd eenvoudig en gaat ook lang niet altijd even snel, maar de afgelopen tien jaar heeft mij geleerd dat de politiek oprecht de plek is om het leven van mensen wat mooier en beter te maken. Ik blik diep dankbaar terug op een tijd waarbinnen ik alles heb gegeven om mijn bijdrage te leveren, om onze stad vrijer, veiliger en sterker te maken.
Een groot woord van dank en waardering wil ik uitspreken richting al mijn gewaardeerde 38 collega raadsleden, het college van burgemeester en wethouders, de raadsgriffie, de ambtelijke organisatie, ondersteunend personeel en mijn fantastische fractie. Ik wens u allen heel veel wijsheid en bovenal plezier toe bij het doorbouwen aan onze heerlijke stad Zwolle!”, aldus Van Campen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button