KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiekPolitiek & Opinie

Raad praat 1 februari over energietransitie, Zwartewaterzone en toezicht

Zwolle – De gemeenteraad praat maandagavond 1 februari over het jaarverslag en programma toezicht (VTH), de aanpak van de energietransitie en de ontwikkeling van de Zwartewaterzone. VTH staat voor vergunningen, toezicht en handhaving. De gemeenteraad wil zich hierover laten informeren door het team Toezicht en Handhaving en de brandveiligheidscoördinator. Zij wil op zoek naar knelpunten en oplossingen in de plannen.

In een debatronde wil de raad ingaan op het Plan van Aanpak van de Energietransitie. De raad wil richting geven aan de verdere uitvoering en aan het Plan van Aanpak. Tevens is er aandacht voor de monitor Energietransitie.

In de tweede debatronde wil de raad praten over de ontwikkeling van de Zwartewaterzone. Met name over de participatie van burgers in dit plan, en men wil weten hoe de verschillende fracties tegen dit plan aankijken.

Beide debatrondes vinden plaats in de raadzaal, maar zijn voor geïnteresseerden alleen online te volgen. De informatieronde over het VTH is volledig online. Gemeenteraadsvergaderingen zijn op een enkele uitzondering na altijd openbaar en te volgen via de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Daar zijn ook de agenda en de stukken in te zien. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button