LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

500 euro verstopt in Zwolle? Nieuwe rage op sociale media

Zwolle – Geld verstoppen op straat om je Insta of TikTok volgers flink te laten groeien? Het is dé nieuwe rage op sociale media, en zelfs Zwolle doet mee! Bij Museum de Fundatie was de eerste cash hunter al actief. Het Instagram account cash_catch verstopte een flink briefje van 5(00) euro in de sokkel van een kunstwerk van Ronald a Westerhuis.

Video’s van deze anonieme geldverstoppers schieten als paddenstoelen uit de grond op Instagram en TikTok. Het concept is simpel: verstop geld op straat, film het, en deel het op Instagram. En voilà, mensen racen als dolle naar de locatie om de buit te grijpen! De gelukkige vinder gaat er met wat extra zakgeld vandoor, terwijl het volgersaantal op het account als een raket omhoogschiet.

Het account cash_catch heeft inmiddels zo’n 325.000 volgers. Tienduizenden, soms zelfs honderdduizenden mensen bekijken de video’s op  TikTok en Instagram. En het gaat niet alleen om het zoeken, ook de reacties van de vinders filmen levert soms de meest hilarische beelden op.

Gerelateerde artikelen

Back to top button