EconomieNatuur & Duurzaam

Online op het Blue Fiber glasvezelnetwerk

Zwolle – Op verzoek van de NOS heeft Stratix onderzoek gedaan naar de aanleg van glasvezel. Hieruit blijkt dat in het afgelopen halfjaar 50.000 huizen zijn voorzien van glasvezel tegenover 300.000 huizen in de eerste zes maanden van topjaar 2013. De aanleg in glasvezel stagneert, maar in Zwolle op het Marslanden G industrieterrein is het netwerk zo goed als rond.

Op maandag 8 mei is de eerste ondernemer live gegaan op het Blue Fiber glasvezelnetwerk en dat was volgens Matthijs Platvoet – algemeen directeur van Blue Fiber – een memorabel moment.

“Onze filosofie is het inspelen op de toenemende behoefte in glasvezel en ervoor zorgen dat het betaalbaar is, zonder in te leveren op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij ontzorgen ondernemers op alle fronten, van overstap tot livegang’’

Eigenaar van Yelloo – Klaas Kragt – is zeer te spreken over de services van Blue Fiber. “Door de verre afstand naar de wijkkast, hebben wij onnodig veel irritatie gehad over traag internet. Nu we zijn overgestapt naar het Blue Fiber netwerk, hebben we onze eigen aansluiting en kunnen we eindelijk weer profiteren van supersnel en betrouwbaar internet.”

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button