112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Ongelukken zorgen voor drukke avondspits

Foto's: Peter Denekamp

Zwolle – Een taaie avondspits ontvouwde zich woensdagavond in Zwolle. Rond de klok van half zes botsten drie voertuigen op elkaar op de A28. Ruim een half uur later botsten drie auto’s op de Kranenburgweg op elkaar. Beide ongevallen veroorzaakten veel opstoppingen en langzaam rijdend verkeer in de stad.

Door het ongeval op de snelweg reden veel automobilisten om via de Kranenburgweg. Door stapvoets rijdend verkeer moest een bestelbus plotseling remmen op de Berkummerbrug. Een andere bestelbus kon een botsing niet meer voorkomen. Vervolgens reed een personenwagen achter in deze bestelbus.

De bestuurster van de personenauto raakte lichtgewond. Ze is ter plaatse behandeld door de ambulancedienst.

Eén bestelbus en de personenwagen raakten zo zwaar beschadigd dat ze door een berger moesten worden afgesleept.

De Kranenenburgerweg is vanaf de rotonde bij de Erasmuslaan tot kwart voor acht in de richting Hessenpoort afgesloten geweest.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button