KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Onderwerpen komende gemeenteraadsvergaderingen

Zwolle – Vanwege Pinksteren is er komende week een gemeenteraadsvergadering op de dinsdagavond. Dat is een besluitvormingsronde. Op 25 mei, gewoon weer op een maandagavond, zijn er weer een informatieronde en debatronde.

De onderwerpen in de besluitvorming zijn onder andere: de Koolmeestergelden, het cultuurconvenant, de stikstofdepositie, de coronamaatregelen binnenstad, het detailhandelsbeleid, de huisvesting Aquamarijn, de bezwaarschriftenbehandeling, de plancapaciteit woningbouw en de klimaatbestendige groeiregio. Voor meer onderwerpen, bekijk de agenda op www.zwolle.nl/gemeenteraad.

In de debatronde gaat het over de gebiedsvisie van de IJsselcentrale en omgeving en het economisch perspectief, hoe wil Zwolle doorontwikkelen. De informatieronde gaat over het toeristisch perspectief, waar verschillende beleidsvelden met elkaar zijn verweven. Ook gaat het over de voortgang van de dienstverlening van de gemeente Zwolle. Wat is het gevolg van de corona-maatregelen.

Gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar en te volgen op maandagavonden vanaf 19.30 uur op de livestream op www.zwolle.nl/gemeenteraad. Dit is ook op later tijdstip terug te kijken. Ook zijn hier de agenda en stukken in te zien. Inspreken kan via raadsgriffie@zwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button