BouwNieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Het asfalteren aan de Van Karnebeekstraat is bijna klaar

Zwolle – Afgelopen maandag zijn de ze begonnen met de werkzaamheden aan de Van Karnebeekstraat. Dit zal tot vrijdag 21 mei duren. Deze werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer.

Van Karnebeekstraat

In de Van Karnebeekstraat krijgt het gedeelte van de Burgemeester van Roijensingel tot de Zuiderkerkstraat nieuw asfalt. Als alles volgens planning verloopt, is het werk op vrijdag 21 mei klaar.

Tijdens de werkzaamheden gelden verschillende omleidingen. Deze staan aangegeven met gele borden. De omleiding voor de Karnebeekstraat gaat via de Zeven Alleetjes en de  Zuiderkerkstraat. Daarnaast gaat verkeer wat de Van Karnebeekstraat uit rijdt, via de Deventerstraatweg, Hortensiastraat, Wethouder Alferinkweg en Luttenbergstraat. Tegelijkertijd blijft de van Ittersumstraat bereikbaar via de van der Laenstraat.

De grote parkeerplaats en de parkeerplaats achter de coffeeshop blijven vanaf de Zuiderkerkstraat bereikbaar.

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button