Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Nieuw platform voor Zwolse sportliefhebber: www.zwollesport.nl

Zwolle – Sportliefhebbers die willen weten wat er allemaal te doen is in Zwolle. Op sportief gebied. Én die op de hoogte willen blijven van allerlei (top)wedstrijden. Of Zwollenaren die actief willen deelnemen aan diverse evenementen, sportieve activiteiten of juist geïnspireerd willen raken door de verhalen achter de sport. Zij kunnen allemaal terecht op het nieuwe sportplatform Zwolle Sport, dat vanaf 18 september officieel een feit is.

Op de website van Zwolle Sport draait alles om… sport natuurlijk! Naast een duidelijk overzicht van sportevenementen en inspirerend nieuws zet Zwolle Sport ook het aanbod van de sportaanbieders in de sportlight. Dit platform biedt ze (gratis!) de ruimte om events en activiteiten te promoten.
Het enige wat zij hoeven te doen is inloggen, hun aanbod te plaatsen en Zwolle Sport doet de rest. Zwolle Sport is op die manier een onmisbare aanvulling op de eigen club- of sportaanbiederskanalen. Goed voor de profilering, het bereik en het aantal deelnemers en leden.

Sluit je aan

Het nieuwe platform is voor én door de sportliefhebbende Zwollenaar: “We zien graag dat alles wat er in stad gebeurt op het gebied van sport zichtbaar is op Zwolle Sport. En dat we samen met alle sportaanbieders, topsportorganisaties, sportevenementenorganisatoren én inwoners dit platform tot een bruisend en inspirerend geheel maken. Bij deze dan ook de oproep: sluit je aan bij dit platform, laat je horen en zien”, aldus Martijn Mellema, manager SportService Zwolle.

Zwols Sportakkoord

Zwolle Sport is een samenwerking tussen SportService Zwolle en diverse werkgroepen vanuit het Zwols Sportakkoord. Het redactieteam achter Zwolle Sport wordt aangestuurd vanuit SportService Zwolle. “We merkten in gesprekken dat er behoefte was aan een centrale plek waar al het sportaanbod in Zwolle terug te vinden was. Dit waren gesprekken met met sportaanbieders, topsportorganisaties en evenementenorganisatoren die betrokken waren bij het Zwols Sportakkoord. Dus om de sport in al zijn vormen meer te laten zien en overzichtelijk te presenteren is Zwolle Sport ontstaan”, vult Mellema nog aan.

Nieuwsgierig geworden? Neem hier een kijkje: www.zwollesport.nl. Meer achtergrondinformatie? Lees dan hier de uitgangspunten van Zwolle Sport.

Gerelateerde artikelen

Back to top button