KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Maryse Wulf verkozen tot lijsttrekker van Volt Overijssel

Zwolle– Volt Overijssel is blij aan te kondigen met acht kandidaten te gaan deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen op 15 maart 2023. Tijdens het provinciale congres is Maryse Wulf tot lijsttrekker verkozen.

Op zondag 11 december was er in Zwolle het congres van Volt Overijssel. Tijdens het congres is Maryse Wulf tot lijsttrekker verkozen en zijn door de leden ook de volgorde van de overige kandidatenlijst bepaald. De leden hebben ingestemd met het verkiezings- en beleidsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen. Marieke Koekkoek, Tweede Kamerlid voor Volt, informeerde de leden persoonlijk over actuele uitdagingen. Ook was men getuige van de benoeming van Maryse Wulf, Thomas van der Meer, Janet Manders, Imre Grevers, Cemre Ercan, Sander Grootemarsink, Linda van Winkoop en Berend Termeer.

Maryse Wulf, lijsttrekker

Maryse Wulf, lijsttrekker, benadrukt: “Wij zijn Generatie Volt en dat heeft niets met leeftijd te maken. Als je het tijd vindt voor een frisse wind in de politiek, dan ben je thuis bij Generatie Volt. Liever dan over politiek te praten, gaan we aan de slag!”

“Generatie Volt staat voor duurzaamheid. Ze maakt zich er hard voor de energietransitie snel te kunnen doorlopen en de inwoners en ondernemers van Overijssel hierin bij te staan. Er bestaan veel technologisch hoogwaardige initiatieven in Overijssel, die wil ze ondersteunen en op een praktische manier inzetten. Hoe dan ook zul je bij Volt altijd een positief en constructief geluid horen.“

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren