KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Landstede Vakantieschool geeft ook in zomer extra onderwijssteuntje in de rug

Zwolle – Ook dit jaar is er aan het eind van de zomervakantie weer een Landstede Vakantieschool in Zwolle en Harderwijk. Het extra onderwijs is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs (vo), mbo-studenten en nieuwkomers uit internationale schakelklassen.

Verschillende regio’s

Omdat er sprake is van twee verschillende regio’s en dus vakanties, verschillen de data in Zwolle en Harderwijk.
In Zwolle is de Vakantieschool van maandag 21 augustus tot en met donderdag 24 augustus en maandag 28 augustus tot en met donderdag 31 augustus.
Voor Harderwijk geldt van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus en van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus.

In Harderwijk vindt de Vakantieschool plaats op de locatie aan het Westeinde en in Zwolle aan het Rechterland, ingang Sportcentrum.

Op beide locaties krijgen leerlingen in de ochtend van 9.00 tot maximaal 13.00 uur in kleine groepjes ondersteuning van diverse docenten in de vakken Nederlands, Engels en rekenen/wiskunde.
Eventueel zijn extra lessen in andere vakken bespreekbaar. Dit is wel afhankelijk van de aantallen en de beschikbaarheid van docenten.

Gratis onderwijs

Voor leerlingen (vo) en studenten (mbo) van Landstede is de Vakantieschool gratis.
Wie op een andere vo school of mbo zit, maar toch graag gebruik wil maken van de Vakantieschool, is van harte welkom, maar betaalt € 50,- per dag.

Aanmelden voor iedereen gaat uitsluitend via de website van Landstede: www.vakantieschoolzwolle.nl. Dat kan tot en met uiterlijk vrijdag 14 juli. Op de site staat ook meer info over de Vakantieschool.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren