KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Het Schellerdriehoekfeest zaterdag 1 juli was een groot succes

Zwolle – Het Schellerdriehoekfeest zaterdag 1 juli was een groot succes, dankzij de enorme inzet (meer dan 70 vrijwilligers uit de buurt) van de taartenbakkers, de bieropeners, de opbouwers, de flyer-rondbrengers, de taartbakkers, de hamburgerbakkers, de versierders, de ijsjesverkopers, de limonadeschenkers, de opruimers was het een fantastische editie van het schellerdriehoekfeest.

De buurtbewoners jong en oud konden dit jaar ondanks het weer, weer genieten van de diverse kramen met leuke spullen van lokale ondernemers. Voor de kids waren er dit jaar weer fanatische gratis activiteiten. Zoals de Platte dierentuin van Chantal de Wolde, het waterkanon van Onstenk, kratjes stapelen door de scouting, een rondrit met pony en wagen, knutselen met Partou & schminken. Ook de kleedjesmarkt waar kinderen t/m 16 jaar uit de buurt tweedehands boeken, speelgoed of kleding kon verkopen was een groot succes.

De Zwolse band Juffr. Jannie zorgde de hele dag voor vrolijke muzikale klanken afgewisseld door veer gezelligheid en het Rad van Fortuin met fantastische prijzen aangeboden door lokale ondernemers.

De organisatie kijkt terug op een fantastisch evenement en wil graag alle betrokken bedanken voor hun belangeloze inzet.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button