SportVoetbal

Jeffrey de Nooijer terug naar Zwolsche Boys

Zwolle – Spits Jeffrey de Nooijer verhuist komende zomer van KHC naar Zwolsche Boys. De aanvaller keert daarmee terug op het oude nest. De Nooijer droeg als jeugdspeler ook al het groenwit van de club uit Zwolle-Zuid.

In de zomer van 2017 maakte de goaltjesdief al dezelfde overstap, maar mede door personele problemen bij KHC kwam hij daar dezelfde zomer nog op terug. Bij Zwolsche Boys treft de in Zwolle woonachtige De Nooijer een groot aantal bekenden, waaronder assistent-trainer Lodewijk de Vries, die zijn contract verlengd heeft. “Ik kan heel goed met Lodewijk, echt een maat van mij. En in de eerste klasse is het heel veel reizen. Soms moet je rond elf uur ’s ochtends aanwezig zijn en ben je rond half acht in de avond weer thuis. Dat is wel een dingetje geworden, ook thuis.”

Met Zwolsche Boys hoopt De Nooijer volgend jaar boven in de derde klasse mee te draaien en als doelpuntenmaker een steentje bij te dragen. Trainer Bart Ester is content met de komst van 29-jarige spits. “Iemand met zo’n moyenne is natuurlijk van harte welkom. Hij brengt ervaring, scorend vermogen en is een jongen van de club.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button