CoronavirusNieuws uit Zwolle

Geboortejaar 1993 aan de beurt voor vaccinatie

Zwolle – Mensen die geboren zijn in 1993 kunnen sinds zondag 10.00 uur een afspraak maken voor een coronavaccinatie. Dat heeft demissionair minister Hugo de Jonge (CDA) van Volksgezondheid bekendgemaakt.

In totaal gaat het om ruim 227.000 mensen die in 1993 geboren zijn. Zij krijgen een vaccinatie met het Pfizer- of Moderna-vaccin. De verwachting is dat zij op 16 juni een uitnodigingsbrief op de deurmat kunnen verwachten. Een afspraak kan echter nu al gemaakt worden. Dit kan op deze website. Mocht het niet lukken om online een afspraak te maken dan adviseert het RIVM om gebruik te maken van een andere browser of om het cachegeheugen leeg te maken en cookies te verwijderen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button