EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Er komt een Aldi in het winkelcentrum Zwolle-Zuid

Zwolle – In het Winkelcentrum Zwolle-Zuid komt een Aldi. De van origine Duitse discounter gaat zich vestigen op de plek waar nu nog vier bestaande winkelpanden zitten. Het is de bedoeling dat de nieuwe Aldi in de zomer van 2023 opent. De winkel krijgt een vloeroppervlakte van 1235 vierkante meter.

Aldi Zwolle-Zuid

De prijsdiscounter heeft een vergunning aangevraagd voor de Van der Cappellenstraat 139 tot en met 145. Hierin zitten Beter Horen en de Expert, die bevestigen dat ze hun winkels gaan sluiten. Ook de Blokker zit in dit rijtje huisnummers. Of zij ook vertrekken is niet bekend.

Het is voor de Aldi de vierde vestiging in Zwolle. De winkel heeft al een kleine vestiging in de wijk Aa-landen en aan de Bisschop Willebrandlaan en een XXL vestiging op bedrijventerrein Voorst naast de Gamma. Voor het winkelcentrum Zwolle-Zuid wordt het de derde supermarkt. De Lidl zit helemaal aan het andere uiteinde van het centrum, de Albert Heijn zit straks tussen de twee Duitse supermarkten in.

Achter de Blokker is een parkeerplaats waar vrij geparkeerd kan worden. Ook kunnen supermarktklanten parkeren in de parkeergarage.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button