112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Drie man uit Zwolse stadsgracht gered

Zwolle – De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Buitenkant in Zwolle. Twee vrouwen zagen rond kwart over twaalf iemand in de gracht liggen en belden onmiddellijk het alarmnummer 112.

De Zwolse brandweer, ambulancedienst, politie en de dienst handhaving van de gemeente rukten groots uit. Een brandweerduiker redde twee mensen uit de gracht bij de Buitenkant. Een derde drenkeling werd iets later uit de gracht gehaald aan de overzijde bij de Thorbeckegracht.

Alle drie slachtoffers zijn door ambulances ter controle overgebracht naar het Isala Ziekenhuis. Het is nog onbekend hoe de drie ter water zijn geraakt.

Drie man in gracht – Foto’s © Peter Denekamp

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button