Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleSinterklaasjournaal 2018Voorpagina

Nieuw Sinterklaaslied & Zwols Sinterklaasjournaal

Zwolle – In Zwolle doet SEZ (Stichting Evenementen Zwolle) dit jaar iets speciaals voor Sinterklaas. Er is zo veel muzikaal talent in Zwolle dat willen ze laten horen. De organisatie van de Sinterklaasintocht heeft haar eigen, nieuwe, hippe lied voor Sinterklaas gemaakt! “Laten we LIEF zijn!”. Hoe dit lied is gemaakt kunnen de kinderen vanaf maandag 12 november 2018 zien op de websites van www.sinterklaaszwolle.nl en rtvfocus.nl in het dagelijkse Zwolse Sinterklaasjournaal.

Lied

Het nieuwe lied voor Sinterklaas is samen met jongeren van De Fakkelteit (tekst en muziek), het schoolkoor van OBS de Octopus en de mini dansers van XOXO Dance Company gemaakt. De videoclip is vanaf vandaag te zien en te horen op onze website https://www.sinterklaaszwolle.nl en RTV Focus Zwolle. Daar vind je ook de dansinstructie, zodat iedereen thuis kan oefenen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Vrijdag middag 16 november 2018 om 15.00 uur is er een Sint Sing In in De Stadkamer (Zeven Alleetjes 1a) waar het lied en de dans geoefend gaat worden. Alle jongeren die in de clip te zien zijn, zullen daar ook aanwezig zijn.

Sinterklaasjournaal

Vanaf maandag 12 november zendt RTV Focus Zwolle tot aan de intocht dagelijks het Zwolse Sinterklaasjournaal uit.  Deze kun je iedere dag vanaf 15.45 bekijken op RTV Focus Zwolle of op www.sinterklaaszwolle.nl.

Sinterklaasintocht

En dan is zaterdag 17 november het zover! Sinterklaas en zijn pieten komen aan in Zwolle. Vanaf 13.30 uur start het programma op het Zwollefondsplein (Rodetorenplein) waar o.a. Henk & Mick (bekend van The Voice Senior) optreden met de Muziek Piet. Na de aankomst gaat Sinterklaas op zijn paard samen met diverse Zwolse verenigingen een mooie parade door de Zwolse binnenstad afleggen. Vanaf 16.00 uur zal Sinterklaas verrast worden door Zwolse talenten op het Go-kidsplein (Grote Kerkplein).

De Stichting Evenementenorganisatie Zwolle, die de Sinterklaasoptocht, het lied en het Sinterklaasjournaal orgniseren hopen op een mooi feest: ‘Samen maken wij er met zijn allen een mooi feest van.’

Programma intocht

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren