LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

“De Zwolse vakantiekiek van Mariek”! – #1

Verslaggeefster: Marieke Hiemstra

Zwolle – Met tropische temperaturen ging ik deze week op zoek naar de leukste vakantiekiekjes in ons mooie Zwolle. Maar ja, holyhoedan en holywaardan…? Op welke plek kan men heel Zwolle bewonderen..?. dat kan alleen op onze beroemde “Peperbus”. Ik ben erg benieuwd of er toeristen zijn die net zo gek zijn als ik om de “Peperbus” te gaan beklimmen bij temperaturen van over de 30 graden! Bekijk dan deze eerste, leuke, en vooral gezellige vlog van “de Zwolse vakantiekiek van Mariek” en dan kom je alles te weten!

De Peperbus

Extra informatie: ons trots van Zwolle: “De Peperbus” is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:30 uur, voor dit Zwolse begrip wordt wel een kleine bijdrage gevraagd. De Peperbus zit aan de Ossenmarkt 40 in hartje binnenstad van ons mooie Zwolle.

De Zwolse vakantiekiek van Mariek

Elke week is er een nieuwe, verrassende, Zwolse vakantiekiek van Mariek. Zij bezoekt de leukste plekjes in Zwolle waar toeristen te vinden zijn, zij filmt toeristen uit het buitenland maar ook uit ons eigen land. De toeristen vertellen wat ze aan het doen zijn en wat ze van ons Zwolle vinden, ook is er altijd een dikke humor in de vakantiekiek. Houd het dus goed in de gaten, wie weet komt er een bekende van U voorbij in de Zwolse vakantiekiek!

Gerelateerde artikelen

Back to top button