SportZaalvoetbal

Café de Hetebrij vloert lijstaanvoerder Bluefinger Wolves

Zwolle – Afgelopen week zorgde Café de Hetebrij voor een daverende verrassing door koploper Bluefinger Wolves met 6-3 te verslaan. De teleurstelling was groot bij Bluefinger Wolves aanvoerder Christian van Vilsteren. “Ja, we hebben verloren. Als je zelf de kansen mist en tegelijkertijd de organisatie achterin niet op orde hebt, dan vraag je erom. Café de Hetebrij profiteerde hiervan en maakten de kansen wel af. Terecht verloren dus!”.

Directe concurrent De Mooie Mannen Brigade kwam niet in actie en zag zichzelf alleen terug aan kop in de 2e klasse A. Het artiestenteam van De Haan Caravans moeten het vooralsnog hebben van een gezellige 3e helft in het ‘Zwols Kwartiertien’ van de WRZV hallen. Ook de derde wedstrijd op rij werd verloren. De Bever Boys waren met 9-4 te sterk.

Gebroeders Postma verdedigde de koppositie in de hoofdklasse A met verve. Er werd met 4-2 gewonnen van promovendus HANZ. HubTo won haar tweede wedstrijd van het seizoen. Bola-Lah! Satu werd met 9-4 verslagen. Tabonon Sportschool won in een doelpuntrijk duel met 14-7 van Kletsen & Proeven en Bola-Lah! was met 4-2 te sterk voor Bafana-Bafana.

In de 1e klasse B won Atletico Zwolle verrassend met 11-2 van FC United en kreeg EXACT Software in de 1e klasse A wederom met een 9-18 nederlaag een dik pak op de broek te verdragen van Kjelvik/SVI. FC Auto Siero kwam goed uit de verf en versloeg De Belgische Keizer 1 met 3-1. Cycloon Zwolle kwam te kort tegen Present en verloor met 1-4.

Op de woensdagavond blijven de koplopers in de eerste klassen het goed doen. Innofeet haalde flink uit door Kameroen met 11-2 terug te wijzen en Aqua Comfort uit Zwartewaterland was met 7-0 te sterk voor zvt Edon. Zvv Pruts en Salverda Bouw 1 raakte verder achterop door met elkaar de punten te delen (6-6).

Het spectaculaire duel tussen Dozend/Krijtje FC en Bordeaux werd in de slotseconde beslist. Het was Mark Hogeboom die Bordeaux Groen de eerste zege van het seizoen bezorgde (5-4). FC Hummel en KPS Steigerbouw geven elkaar geen ruimte door de wedstrijden te blijven winnen. De Steigerbouwers wonnen met 7-5 van Karba en FC Hummel versloeg titelverdediger Vastgoed uit Dalfsen met 10-4.

De volgende competitieronde wordt gespeeld op maandag 13 en woensdag 15 november. Aanvang wedstrijden 18.30 uur. Vrijdagavond 17.45 uur staat voor de jeugd de zaalvoetbalacademie op het programma en start de jeugdcompetitie woensdag 15 november om 17.30 uur. Voor informatie over jeugdactiviteiten kunt u mailen naar Lambert Limdoean jeugd@wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button