EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Jumbo Veemarkt weer open met geheel nieuw concept

Zwolle – Woensdag 8 november werd de vernieuwde Jumbo aan de Veemarkt heropend. De supermarkt onderging een complete metamorfose. De winkel heeft onder andere een foodcorner gecreëerd waar onder meer verse pizza’s worden bereid.

Opening

De supermarkt werd feestelijk heropend. Ter ere van de opening kregen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zondag 12 november voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart.

Vernieuwde concepten

Klanten kunnen in de vernieuwde winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. In de vernieuwde foodcorner kunnen zij niet alleen terecht voor verse pizza’s, maar ook voor warme en koude snacks. Bovendien heeft de winkel een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. In de slagerij is er een uitgebreid vers grill-assortiment, zoals spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten hun favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba’s en wilde zalm, zelf samenstellen en is er voor de liefhebbers verse sushi verkrijgbaar. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten met onder meer wild, lams- en rundvlees uit de diepvries. Verder beschikt de winkel over een eigen slijterij.

Pick Up Point

Naast de Pick Up Point balie in de Jumbo winkel aan de Veemarkt is er nu een speciale drive-through Pick Up Point buiten de winkel. Via de website Jumbo.com en de Jumbo apps voor smartphone en tablet kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ook ophalen aan de buitenzijde van de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn. Bij het ophalen van de bestelling kan er uitsluitend worden betaald met pin.

Gerelateerde artikelen

Back to top button