KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Badmintonclub Zwolle viert Lustrumfeest

Zwolle – Badmintonclub Blauwvinger bestaat in de huidige samenstelling 5 jaar en dat is goed gevierd.
In de lustrumweek hadden de leden op één van de speelavonden een lustrum-toss-avond waarbij ook oud-leden waren uitgenodigd om weer eens mee te spelen.
De week is afgesloten met een heus lustrumfeest. De leden zijn verrast met een avond vol activiteiten, gezelligheid en hapjes en drankjes.

Zo waren er spelletjes waarbij met elkaar werd gestreden. Ditmaal niet op het badmintonveld voor het winnen van een set maar racket en shuttles werden nu ingezet in allerlei hilarische spelvormen.
Na het Chinese eten werd het tijd voor de speech van voorzitter Jeroen.
Hij keek even kort terug op de afgelopen 5 jaren, waarin ook de samensmelting van de drie clubs waar Bc Blauwvinger uit is ontstaan zijn genoemd. En natuurlijk keek iedereen vooruit, de jeugd heeft de toekomst en wat is het mooi om te zien dat ook deze avond vele jeugdleden van de partij zijn.

Na de onthulling van het cadeau voor de vereniging; een mooie banner, is het tijd voor de pubquiz. Het fanatisme wat op het badmintonveld vaak te zien is, is ook hier terug te zien.

De leden kijken terug op een geslaagd lustrumfeest en gaan vol sportiviteit op naar de volgende 5 jaar.
Om dit lustrum te vieren trakteert de vereniging deze zomervakantie op gratis zomerbadminton, op de donderdagen in augustus is iedereen welkom in Victorium om de sport badminton te ervaren.

Voor meer informatie kijk op de website van www.bcblauwvinger.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button