Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Hanzeroutes app nu te vinden

Zwolle – Benieuwd waar je alle evenementen van het Hanzejaar kan vinden? Vanaf vandaag is er de Hanzeroutes web app waar je alle locaties en het programma direct kan terugvinden. 9 Maanden lang staan de 9 Hanzesteden bomvol evenementen! Maar wat is er in Zwolle te doen en waar kan je het vinden.

Vanaf 14 juli is er de Hanzeroutes webapp (https://www.hanzeroutes.com) die iedereen rechtstreeks op zijn of haar telefoon toegang geeft tot het complete Hanzejaar programma maar ook de locatie en een handige route
geeft die real-time begeleiding biedt naar de locatie.

In samenwerking met het Hanzejaar productieteam, Foster en Creative Impact Agency is het initiatief ontstaan om de zichtbaarheid te vergroten van niet alleen het Academiehuis, Hanze Art Station en de Centrale Harculo en de geplande evenementen maar ook de creatieve vrijheid te geven aan ondernemers en creatieven.

Zo zijn er inmiddels al een aantal initiatieven ontstaan om gebruik te maken van de hanzeroutes webapp: de Hanze Whiskey Tour, Hanze Wijn tour, de Hanze motor tour die alle 9 Hanzesteden aan doet en de Nachtburgemeesters hebben een speciale Kroegentocht XXL ontwikkeld. Zonder te reserveren kan je je de route starten en meld je je bij het eerste punt en geef je aan dat je een route loopt.

In de loop van de komende weken zullen er meer evenementen en routes toegevoegd worden. Tevens doet het productie team van het Hanzejaar een oproep aan alle creatieve en ondernemers om zich te melden als zij leuke en creatieve ideeën hebben die zij graag zouden willen toevoegen. Het productieteam is te bereiken via productieteam@hanzejaarzwolle.nl. Uiteraard in een Hanze Jasje….

Gerelateerde artikelen

Back to top button