Nieuws uit ZwollePolitiek & Opinie

Zwolse theaters houdt stadsdialoog

Zwolle – De Zwolse theaters houdt een interactieve avond theater met de Zwolse politici op donderdag 10 maart.. U kunt dan uw politici en hun politieke standpunten leren kennen. De avond wordt omlijst met optredens.

Op 16 maart stemmen inwoners van Zwolle op een kandidaat die volgens hun het beste hun belangen behartigt. Maar wie zijn de kandidaten in Zwolle en wat zijn hun politieke standpunten? Tijdens de stadsdialoog in Theater de Spiegel maakt iedereen tijdens een ontspannen avond theater kennis met de partijen en hun standpunten.

In een avondvullend programma met optredens van lokaal cultureel talent leert men op een interactieve wijze de politieke partijen in Zwolle kennen. Wie zijn ze? Wat zijn hun standpunten over bijvoorbeeld veiligheid, wonen, cultuur, carnaval of sport? Welke koers willen zij met Zwolle varen? Aan de hand van ieders vragen en vragen van inwoners van Zwolle via video gaat Sabine Uitslag, voormalig Tweede Kamer lid CDA en momenteel Chief Inspiration Officer Werkplezier in de zorg, ze het hemd van het lijf vragen. Zo kan iedereen op 16 maart geïnformeerd het stemhokje instappen.

Kaarten

Het bijwonen van de stadsdialoog is gratis. De stadsdialoog begint om 19.30 uur. Na afloop is er nog een afterparty in de foyer van Theater de Spiegel waar men persoonlijk in gesprek kan gaan met de partijen. Kaarten zijn te bestellen op de website van de Zwolse theaters.

Neem ook eens een kijkje bij:

Stadsdialoog

Gerelateerde artikelen

Back to top button