Nieuws uit ZwollePolitiek & OpinieSport

Sportverkiezingsdebat

Zwolle – Op zaterdag 5 maart vanaf 20:00 uur houdt Sportservice Zwolle het Sportverkiezingsdebat in de sportieve omgeving van Het Anker.

Op woensdag 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente is cruciaal voor het sportbeleid. Van de ruim twee miljard euro die de overheid jaarlijks uitgeeft aan sport, komt 1,5 miljard van de gemeenten. Als verbinder en aanjager maar ook als uitvoeringsorganisatie voor de gemeente Zwolle, gaat SportService Zwolle voor een prominente plek van sport op de politieke agenda. Ze pleit voor extra investeringen in onze sport- en beweegsector. #sportlaatvanzichhoren

Sportverkiezingsdebat

Op zaterdag 5 maart vanaf 20:00 uur houdt Sportservice Zwolle het Sportverkiezingsdebat in de sportieve omgeving van Het Anker. Ze biedt de Zwolse politiek een podium om haar standpunten met betrekking tot sport en bewegen kenbaar te maken aan sportend Zwolle. Dit doet ze aan de hand van stellingen over het lokaal sportakkoord in een sportief debat. Net als het algemene verkiezingsdebat, staat de politiek tegenover elkaar om in gesprek te gaan over sport en bewegen. Maar in plaats van een standaard setting worden ze uitgedaagd om in een boksring hun standpunten te verdedigen: ‘Wie wint het gevecht?’

Het publiek vertegenwoordigt de sport in Zwolle. Dit zijn sportverenigingen, sportaanbieders, sportieve inwoners en maatschappelijke organisaties met een hart voor sport. Iedereen is dus van harte welkom! Dit wil niemand toch missen?

Pak jouw podium!

Wie een (sportieve) vraag heeft voor de Zwolse politiek kan die stellen. Iedereen krijgt ruimte om zijn of haar vraag te stellen en wie weet wordt deze vraag beantwoord.

Programma

19.45 uur: Inloop
20.00 uur: Welkom en start sportverkiezingsdebat
21.30 uur: Einde debat
Locatie: Het Anker, Voorsterweg 36, Zwolle

Wil je erbij zijn?

Meld je dan kosteloos aan via: secretariaat@sportservicezwolle.nl onder vermelding van je naam, eventueel organisatienaam en e-mailadres en telefoonnummer.

Gerelateerde artikelen

Back to top button