Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwols Muziektheater zoekt mannen en kinderen voor Ciske de Rat musical

Zwolle – Warm je stembanden alvast maar op, want het Zwolse Muziektheater is op zoek naar kinderen en mannen voor de musical Ciske de Rat. De audities gaan van start in september. 

Het muziektheater zoekt naar mannen en kinderen (tussen de 10 en ongeveer 14 jaar). Mannen kunnen zich aanmelden voor het ensemble, hiervoor hoef enkel een stemtest te doen. Mannen die graag een (hoofd)rol willen spelen kunnen hiervoor ook auditie doen. Kinderen die zich aanmelden worden in september uitgenodigd voor de kinderaudities. 

Presentatieavond

Op 1 September 2021 wordt er een heuse presentatieavond gehouden. De regisseur vertelt dan hoe hij de productie wil uitvoeren, hoe het decor eruit zal gaan zien en hoe de verschillende rollen worden ingedeeld. Daarnaast wordt er informatie bekend gemaakt over de data van de audities voor de (hoofd)rollen en de kinderauditie.

De voorstellingen van Ciske de Rat De Musical zullen plaatsvinden op 8, 9 en 10 april 2022 in Odeon.

Aanmelden voor de audities kan via: info@zwolsmuziektheater.nl 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl

Lees ook

Back to top button