Nieuws uit Zwolle

GGD IJsselland verlengt registratie in gele boekje

Zwolle – GGD IJsselland ontving afgelopen week honderden mensen die nog graag een registratie van hun vaccinatie in het gele boekje willen. “Daarom verlengen we deze mogelijkheid met twee weken. Tot en met donderdag 8 juli kunnen mensen die dat willen nog hun vaccinatie komen laten registreren”, zegt Sebastiaan van Buuren, projectleider Covid19 Vaccinatie.

Het verlengen kan bij alle vijf vaccinatielocaties op de woensdag en donderdag. Zonder afspraak en tijdens openingstijden. “En in Zwolle, in de IJsselhallen, kun je elke dag terecht. We merken dat daar de vraag heel groot is. Daarom breiden we hier uit van twee dagen naar alle dagen”, voegt Van Buuren toe.

Voor het alsnog laten registreren van de vaccinatie(s) is het nodig dat je je registratiekaart, identificatiebewijs en gele boekje meeneemt. In het gele boekje komt een registratie met datum, vaccinatienaam en batchnummer, en stempel van de GGD. Voor coronavaccinaties die door huisartsen, ziekenhuizen of zorginstellingen zijn gegeven, kunnen mensen niet bij de GGD terecht.

Gerelateerde artikelen

Back to top button