EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zondag tanken voor 1,11 euro per liter

Zwolle – Tanken voor 1,11 euro per liter? Dat kan aanstaande zondag bij het TinQ tankstation aan de Thomas a Kempisstraat. Je moet er waarschijnlijk wel voor in de rij staan, want de actie duurt slecht 11,1 minuten.

De super lage prijs geldt voor zowel Euro95 E10, Superplus 98 en Diesel. Het is een van de 111 acties die TinQ verspreid over 10 dagen organiseert bij verschillende tankstations in het land. Het tankstation aan de Th. A. Kempisstraat in Zwolle is een van de geselecteerde locaties voor deze actie.

Om te weten wanneer de actie begint, moeten klanten de TinQ4U-app downloaden. Daar wordt een half uur van tevoren het startsignaal gegeven. Er wordt verwacht dat er veel animo zal zijn voor de actie, dus er zal een verkeersregelaar en personeel aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Het is niet toegestaan om jerrycans te vullen of met vrachtwagens of tractoren te komen, aldus TinQ.

Paul Derhaag, marketingmanager bij TinQ, zegt dat de actie een bedankje is voor alle trouwe klanten van TinQ MAX.KORTING. Hij hoopt dat veel mensen kunnen profiteren van deze unieke kans om goedkoop te tanken. Wie de actie mist, kan in de TinQ4U app een gratis lot claimen. waarmee ze kans maken om op een later moment alsnog te tanken voor €1,11 per liter. In totaal zullen maar liefst 1.111 gelukkige winnaars via de app worden geselecteerd om hiervan te profiteren. Tot en met 31 december 2023 worden er iedere zondag 100 nieuwe winnaars geselecteerd.

Waarom 1.11 euro: De actie draait om drie keer de nummer 1. Daarom zal de actieprijs van €1,11 per liter brandstof, exact 11 minuten en 1 seconde gehanteerd worden, bij in totaal 111 verschillende TinQ tankstations

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren