Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Opbouw Stadsfestival in volle gang

Zwolle – De toegangspoort staat, de theaters zijn in opbouw. Een soort reizend nomadenvolk van bouwers is deze week aan het sjouwen en bouwen voor het Stadsfestival. Op het Noordereiland, naast Theater de Spiegel, in Zwolle verrijzen prachtige authentieke theaters, waar vanaf donderdagmiddag, het publiek kan genieten van muziek, theater, dans, opera eten en drinken.  Het Stadsfestival is de start van het theaterseizoen 2018.

Niets moet. En er is heel, heel veel mogelijk. Samen, of alleen. Met iemand die je nog niet (goed) kende.

Ont-Moet Dat is het thema van Stadsfestival 2018

 

Een greep uit het aanbod: Vaar een rondje mee op de Bruisboot met Krystl of Rob Dekay, lach je gek tijdens de voorstelling over YouTube Kattenfilmpjes van Likeminds, bezoek met de kleinsten de voorstelling Golfje zoekt zee (2+) of bezoek een klassieker in een hedendaagse jas: Een Kersentuin van Kameroperahuis.

Bekijk hier het hele programma

Programma Stadsfestival

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button